Small Widget Spot

Herrested Skytteforening

Small Widget Spot
Frontpage Banner

Vi er en lille forening med kæmpe potentiale

Vi brænder alle for skydning, og har flere gange stået øverst på diverse ind- og udenlandske præmieskamler. Dog er der plads til alle: Unge – gamle, nye – erfarne, højt niveau – lavt niveau. Vi kan alle være med, og alle har muligheden for at skyde som de vil. Nogle for sammenholdet og hyggen, andre for at blive de bedste. Døren er altid åbne for interesserede, som vil se hvad vi laver, og måske endda prøve at skyde. De første 3. gange er gratis, så kom og sig hej! – Så skal vi nok være behjælpelig med alt udstyr og faglig viden. Vi vil glæde os til dit besøg og byde dig velkommen.

Se med på Facebook, hvor vi løbende lægger vores oplevelser og resultater op:

December 4, 2018

November 30, 2018

Generalforsamling
Vedtægtsændring det blev vedtaget at ændre antal af bestyrelse fra 7 til 5 og 1 suppleant
Ny bestyrelse :
Formand Bjerne Johannesen
Næstformand Thomas Degn
Kasser Søren ... See more

November 13, 2018
Billeder fra Herrested skytteforenings opslag

Der trænes til kamp i Nyborg i morgen

October 30, 2018
Billeder fra Herrested skytteforenings opslag

Så har vi haft gæster på banen i dag, til puljeskydning. Nyborg og Allested/Vejle har været forbi og der blev skudt en masse flotte skud.

October 9, 2018
Billeder fra Herrested skytteforenings opslag

Vi er startet op på 15 m banen og har flere nye medlemmer både unge og gamle dejligt med opbakning 🙏

September 25, 2018
Billeder fra Herrested skytteforenings opslag

Så er vi kommet godt igang indenfor på skydebanen.
Alle er velkommen til at komme forbi og prøve at skyde.

September 17, 2018

skydebanen 1979 🙂

August 28, 2018
Billeder fra Herrested skytteforenings opslag

Så fik vi skudt sidste gang uden for i denne omgang. Der blev sluttet af med kage.
HUSK at vi starter indendørs skydning op igen i Ørbæk midtpunkt d. 18 sep. Kl. 18.30.

August 21, 2018

nu begynder det at blive tidligt mørkt derfor skyder vi sidste gang på 50 m denne sommer tirsdag d. 28 august

Vi starter 15 m skydning i Ørbæk hallen tirsdag d 18 september kl. 18,30

MVH. ... See more