Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/herrested-skytteforening.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/herrested-skytteforening.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Small Widget Spot

Herrested Skytteforening

Small Widget Spot
Frontpage Banner

Vi er en lille forening med kæmpe potentiale

Vi brænder alle for skydning, og har flere gange stået øverst på diverse ind- og udenlandske præmieskamler. Dog er der plads til alle: Unge – gamle, nye – erfarne, højt niveau – lavt niveau. Vi kan alle være med, og alle har muligheden for at skyde som de vil. Nogle for sammenholdet og hyggen, andre for at blive de bedste. Døren er altid åbne for interesserede, som vil se hvad vi laver, og måske endda prøve at skyde. De første 3. gange er gratis, så kom og sig hej! – Så skal vi nok være behjælpelig med alt udstyr og faglig viden. Vi vil glæde os til dit besøg og byde dig velkommen.

Se med på Facebook, hvor vi løbende lægger vores oplevelser og resultater op:

May 14, 2019
Billeder fra Herrested skytteforenings opslag

Så har vi været på banen og skyde, og formand og konen havde fin kage 🍰 med forbi de har haft sølvbryllup 💏

April 30, 2019
Billeder fra Herrested skytteforenings opslag

Så fik vi afholdt sidste skydning indendørs for denne gang. Vi starter udendørs næste tirsdag d. 7 maj. Kl. 18.30.

April 15, 2019

Afslutning på vinterskydning d. 30/4 - 2019

Vi skyder en serie + festskive

Voksne 50,- kr
Børn + jun 30,- kr

Præmier til alle børn

Vi starter sommerskydning tirsdag d. 7 maj
Kl 18.30 ... See more

March 30, 2019
Billeder fra Herrested skytteforenings opslag

Så er vi til Dm i Vingsted med Nanna og Louise ja Signe var der også og skyde.

March 10, 2019
Billeder fra Herrested skytteforenings opslag

Så har vi været til stævne i Krarup - Espe.
Det gik rigtig godt. Asker fik en 1 plads og 3 plads. Thais fik en 1 plads og en 2 plads. Nanna tog to 1 pladser, og en vandrepokal.
Det har været en ... See more

March 5, 2019
Billeder fra Herrested skytteforenings opslag

Så blev der igen skydt lidt på banen. Endnu en dejlig tirsdag i Herrested skytteforening.

February 26, 2019
Billeder fra Herrested skytteforenings opslag

Så blev det tid til at skyde igen på banen.

February 24, 2019
Billeder fra Herrested skytteforenings opslag

Nu nærmer tiden sig hvor vi overtager faciliteterne efter vinterens gæster 🌞

February 19, 2019
Billeder fra Herrested skytteforenings opslag

Så er vi kommet ind og skyde igen. Og Nanna øver med luftpistol, da hun skal over og skyde til Danmarks mesterskabet i marts.

January 22, 2019

Forkælelse til sekretæren 😎

« 1 of 12 »

Be the first to comment.